2010. november 19., péntek

Kárpátaljai utazás


Kárpátaljai utazás

A fenti képre kattintva 1052 db kárpátaljai kép tekinthető meg, melyeket a 2007-es és a 2010-es kárpátaljai utazásaink során készítettünk.

2007-ben sikerült eljutnunk Kárpátaljára, jól szervezett társasutazással, egy 13 fős csoporttal. Beregszászi szállásunkról minden nap felejthetetlen kirándulásokat tettünk, megismertük a környék szép helyeit, látnivalóit.  Eljutottunk a Vereckei-hágóhoz is, megcsodálhattuk a tájat, és az akkor még befejezetlen emlékművet, de voltunk Európa földrajzi közepén, és Zrínyi Ilona várában, Munkácson is. Az utazás során készült felvételekből szeretnék bemutatni párat. Azóta is szívesen emlékezünk vissza az ott töltött öt csodás napra, és Marikára, beregszászi kedves idegenvezetőnkre.
2011-ben újra a gyönyörű Kárpátalján lehettünk, egy 14 fős kis társasutazással. Nagyon vártuk már a visszatérést, most ismét felkereshettük az ismerős helyeket. A jó szervezésnek, Marikának, a jól felkészült és aranyos bregszászi idegenvezetőnknek, és Jánosnak, a sofőrünknek köszönhetően sok szép helyre eljutottunk, és épségben hazaérkezhettünk.
Aki még több képet szeretne megtekinteni Kárpátaljáról, az látogasson el honlapunkra, a "Minden, ami magyar"-ra.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése